Касетъчен тип климатици

Касетъчен тип климатици – Перфектно интериорно решение!
Всички климатици от касетъчен тип се вписват перфектно в  интериора на помещения, както в жилищни, така в административни или други сгради. Разпределението на въздушния поток е равномерно и в съчетание с тихия работен режим създава уют във вашия дом или офис. 
Касетъчните климатици работят на същия принцип като стенните, като разликата е, че вътрешното им тяло е монтирано на тавана, вместо на стената.
Въздухът се затопля или охлажда, като той се всмуква в средата на касетата, преминава през решетката, филтъра и топлообменика, след което в зависимост от типа на тялото се извежда от две, три или четири страни. Външното тяло на този тип климатици се поставят отвън. Четирипътните касети са най-често срещани, като има двупътни и трипътни.
Монтажът е специфичен и е най-добре да се консултирате винаги със специалист. Касетъчния тип климатици се монтират предимно в търговски обекти. За да се постигне комфортно охлаждане и отопление, без да се излагаме на директна въздушна струя, конфигурацията въздушен поток и жалузите се контролират от жичен контролер. 
Основното предимство на Касетъчните климатици е тяхната незабележимост – под окачения таван се вижда единстено декоративната решетка!

Касетъчен климатик Osaka CH-48-QW
2430лв.
Преглед
Касетъчен климатик Osaka CH-24-QW
1550лв.
Преглед
Касетъчен климатик Osaka CH-18-QW
1050лв.
Преглед