Нови технологии

МНОГОНАГЪНАТ ТОПЛООБМЕННИК

Досега климатиците се характеризираха с двубанден (ъгълен) топлообменник, който ги правеше много по-шумни и ниско ефективни. Многонагънатата (три и четири бандова (ъгълна)) конструкция на топлообменника създадена изцяло по японска технология, увеличава повърхността на топлообмен с 40%, откъдето се увеличава и енергийната ефективност на климатика, като по този начин се спестява електроенергия, а също така се намаляват нивата на шум.

E-SCROLL КОМПРЕСОР

Сърцето на всеки модел над 18000 BTU/h е новоразработеният e-scrool компресор. Това е най-компактният и най-ефективният съвременен компресор. Има най-голяма ефективност и работи с намалено ниво на шум и вибрации.

АНТИ-КОРОЗИЦИОННА ЗАЩИТА

Защитата от окисляване и корозия предпазва кондензаторът от атмосферни влияния и по този начин удължава живота на работа на климатика.

ВЪТРЕШНО НАРЯЗАНИ МЕДНИ ТРЪБИ

Новата технология на изработка на медните тръби чрез фино нарязани канали ускорява движението на фреона в тях, чрез което се подобрява топлообмена с 30-50%, в сравнение със старите обикновени медни тръби. КРИОКАТАЛИСТИЧНА (СТУДЕНА КАТАЛИЗА) ТЕХНОЛОГИЯ Специално разработената второ поколение техника за студена катализа прави възможно поглъщането и разграждането на различни биологични замърсители и цигарен дим, така че да задоволи всеобщите изисквания за премахване на праха, стерилизация, дезодориране и подобряване качеството на заобикалящия ни въздух. Качеството на въздуха е ключът към комфорта. Климатиците OSAKA използват био-компоненти третирани с антибактериална и предотвратяваща размножаването на плесените формула, както и други детайли, като пречистващ въздуха филтър, миеща решетка и контрол на вентилацията за най-добро качество на въздуха. Радвайте се на чист и свеж въздух с климатиците OSAKA.

Свеж и чист въздух: БИО ПОЧИСТВАЩА СИСТЕМА НА ВЪЗДУХА

Климатиците OSAKA са снабдени с няколко слоя филтри за чист и свеж въздух:

1.Статични въздушни филтри

2.Активни карбонови филтри

3."HEPA" филтри (опция) ........и други

 

КРИОКАТАЛИСТИЧНА (СТУДЕНА КАТАЛИЗА) ТЕХНОЛОГИЯ

Специално разработената второ поколение техника за студена катализа прави възможно поглъщането и разграждането на различни биологични замърсители и цигарен дим, така че да задоволи всеобщите изисквания за премахване на праха, стерилизация, дезодориране и подобряване качеството на заобикалящия ни въздух.

Качеството на въздуха е ключът към комфорта.

Климатиците OSAKA използват био-компоненти третирани с антибактериална и предотвратяваща размножаването на плесените формула, както и други детайли като пречистващ въздуха филтър, миеща решетка и контрол на вентилацията за най-добро качество на въздуха. Радвайте се на чист и свеж въздух с климатиците OSAKA. СТАТИЧЕН ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР Чрез създаването на положителни заряди по повърхността на филтъра се улавят малките частици прах и дим, като по този начин се предотвратяват алергични заболявания. АКТИВЕН КАРБОНОВ ФИЛТЪР С новият карбонов филтър климатиците OSAKA елиминират определени видове миризми, като амоняк и деактивират вредни химически газове, като формалдехид. “HEPA” ФИЛТРИ (ОПЦИЯ) Ненадминатият убиец на бактерии, съставен от разграждащ бактериите ензим и ХЕПА химически свързани в молекула, притежава неоспорима мощ при унищожаването на бактериите. Нивото на пречистения въздух достига клинична чистота.